Turisme familiar

Descobreix totes les visites i activitats on els més menuts es sentiran com els veritables protagonistes

Creant records en família

Viatjar és sempre una aventura, i d'això els teus fills i filles en saben molt. Si tens forces per a seguir-los, Orpesa del Mar desplega una àmplia oferta de plans per a tota la família. Per això compta amb activitats organitzades per empreses especialitzades, parcs d'oci, animació en carrers i platges, a més d'una infinitat d'ofertes a l'aire lliure de què poden gaudir grans i no tan grans.  

Orpesa del Mar té també el segell Tour & Kids, el club de productes de turisme familiar de la Comunitat Valenciana. Aquesta iniciativa entén el turisme familiar com aquell on els protagonistes són els xiquets i xiquetes que viatgen amb adults. Orpesa del Mar com a destinació i altres empreses del sector que s'han adherit a aquest segell compten amb certificats de qualitat, que garanteixen que compleixen els estàndards del turisme adreçat a les famílies. Si vols que els teus fills aprenguen, es divertisquen, es relaxen i visquen una estada intensa, aquesta és la garantia que necessites. Orpesa del Mar ofereix diversió i seguretat per a tots vosaltres.

Actividades en familia

On els més menuts ho passa d'allò més bé

Juga amb l'arena i descansa plàcidament en extenses platges de fina arena i cales de somni, coneix apassionants històries de batalles, canons i pirates, i recorre a peu o en bicicleta les belles rutes que t'ofereixen els diversos paratges naturals de la zona. A Orpesa del Mar trobaràs activitats de tot tipus per a gaudir amb els teus fills i filles, com els esports a terra o al mar, i podràs passar-ho d'allò més bé amb una infinitat de festes durant tot l'any. Descobreix totes les activitats, tant esportives, infantils com familiars, rutes guiades temàtiques, visites guiades pel nucli antic, cine a l'aire lliure, castell de focs artificials aquàtic i festivals de música i de titelles, entre d'altres.

No es podran resistir!

imagen_aire_cms
imagen_aire_cms

Parcs d'oci

Per als més enèrgics

Des d'un cinema 4D amb butaques interactives fins a tobogans d'aigua infinits, centenars d'atraccions per a repetir una vegada i una altra.

Són molts els llocs on menuts i no tan menuts viuran increïbles activitats plenes d'aventura per a divertir-se com mai abans. Trieu entre jocs d'escapament, muntanyes russes, parcs de boles, miniquads i unes quantes activitats més.

Ple a la diversió!


Un destí per a

descobrir-lo junts


ver video