Oropesa del Mar Turismo

Allotjaments

Sent-te com a casa encara que hi estigues a quilòmetres

DOLÇOS SOMNIS

Que pugues dormir com en una segona casa s'ha convertit en l'objectiu i, tenint en compte les opinions d'aquells que han passat per aquí, Orpesa del Mar pot dir que la seua oferta respon al que demanen els viatgers. Tant si t'agraden els hotels com si prefereixes allotjar-te a apartaments o viure l'experiència del càmping, l'oferta és una de les més riques de la Comunitat Valenciana quan parlem de quantitat i qualitat. Orpesa del Mar té més de 27.000 places entre les seues diferents modalitats d'allotjament, que reflecteixen un procés de contínua renovació i sobre les quals el municipi ha basat en part la seua bona imatge entre els turistes, fet que ha propiciat la tornada de molts d'ells, si és que no és el seu lloc habitual de vacances. Amb facilitat per a reservar-hi, allotja't a qualsevol d'ells i gaudeix del teu viatge sabent que tens un bon lloc per a descansar.

imagen_aire_cms
imagen_aire_cms

Hotels, hostals i pensions

Orpesa compta amb 3.400 places en hotels que aguaiten el mar davant de les platges, inclòs el balneari d'aigua marina més gran d'Europa, en la zona de Marina D’Or. Altres hotels et permeten apropar-te al nucli antic i a les cales de Bellver.

Apartaments

L'oferta de places a apartaments turístics és una de les joies de la ciutat. Hi ha 22.600 places distribuïdes en un poc més de 4.000 apartaments, que se situen al llarg de tota la línia de costa i al nucli urbà. Estàs a ta casa.

imagen_aire_cms
imagen_aire_cms

Campings

En tendes de campanya o en bungalows, el càmping manté l'atractiu per a un públic fidel. Orpesa del Mar ho té perquè conviuen juntament amb el veí Cabanes huit càmpings amb tota classe d'instal·lacions necessàries per a fer més còmodes cadascuna de les prop de 2.000 places que ofereixen, quasi totes elles en la zona de la platja de Les Amplàries.

Campaments

Sens dubte una de les ofertes més estimades per xicalla i jovent, una proposta singular per a l'estiu i per a vacances escolars. Al costat de la platja de les Amplàries, s'alcen els Campamentos Mediterráneo, amb ofertes d'activitats nàutiques, tallers esportius i culturals i classes d'idiomes, amb o sense allotjament en cabanes. Ací s'aconsegueix la fórmula màgica de divertir-se aprenent.

imagen_aire_cms