Oropesa del Mar Turismo

Orpesa

Paisatges, història, cultura... Tot un món per a descobrir en família, amb amics o en parella

Cor de pedra i sal

Són moltes les raons per les quals has de visitar Orpesa. Com a una de les destinacions turístiques preferides de la província de Castelló, els milions de turistes que ens han visitat saben a allò que ens referim. I és que Orpesa del Mar és molt més que un destí. Gastronomia, història, aventura, esport, descans i diversió s'unifiquen per a fer-te viure l'experiència que busques.

A més de sorprendre't amb les històries i llegendes que amaga cada racó de la nostra localitat, durant els mesos de primavera i estiu les platges i cales que perfilen la localitat són alguns dels atractius que no pots perdre't. Són més de 12 quilòmetres de línia costanera, on trobaràs des de platges d'arena fina –especialment indicades per als menuts de la casa– fins a cales de roca per als més aventurers i aquells que busquen espais més tranquils, relaxats i distesos.

Mar endins, les cristal·lines aigües del Mediterrani que banyen Orpesa del Mar són espai d'esbargiment i esport. Si tens afició als esports marítims podràs gaudir d' experiències aquàtiques com el caiac, la vela o el kitesurf, sense oblidar l'esnòrquel, apte per a totes les edats.

A Orpesa no ens agrada triar entre platja i muntanya, per això nosaltres ens quedem amb les dues. Els nostres espais naturals us convidaran a gaudir a plens pulmons de rutes de senderisme i de cicloturisme adaptades a tota condició mentre descobriu la naturalesa més pura, o teniu diverses activitats de turisme actiu per als que busquen més diversió com Marlon Kart o Quad Universe, entre d'altres.

I com que no podia ser d’altra manera, per a acabar la teua visita amb la canalla de la casa, amb amics o en parella, la nostra exquisida i variada gastronomia posarà la cirereta del pastís al teu viatge, que farà que es guanye a taula una nova visita.

Tot preparat per a viure l'experiència Orpesa del Mar?

imagen_aire_cms

Veritables joies de la Mediterrània

Quilòmetres de platges d'arena i meravelloses cales envoltades de naturalesa.

Un destí per a disfrutar tota la família

A Orpesa trobaràs les millors activitats per a fer en família.

imagen_aire_cms
imagen_aire_cms

Esports aquàtics i turisme actiu  

Atreveix-te amb la vela o el busseig, o pots optar per perdre't per la natura en les nostres rutes de senderisme, en bicicleta i altres activitats de turisme actiu.

L'Orpesa més autèntica

Des dels ibers fins a l'art més modern. Llegendes, històries i cultura en cada racó.

imagen_aire_cms