Oropesa del Mar Turismo

Plans en família

Un paradís on disfrutar amb els teus

La destinació perfecta per a gaudir tota la família


Orpesa del Mar té un pla essencial: que us divertiu tota la família. Les platges i calessón una opció perfecta per a conjugar el mar i l'arena amb activitats d'animació infantil en algunes d'aquestes. També ho són les activitats esportives, que es poden practicar a diferents nivells i amb empreses especialitzades per la via verda, els senders de la serra o al mar. Podeu assistir a visites culturals guiades pel nucli antic per a escoltar històries de pirates i castells. I encara n'hi ha més: cine a l'aire lliure, un cinema 4D, parcs d'oci aquàtic, un jardí encantat o un màgic parc d'atraccions.

Orpesa del Mar, en estar ben connectada, és a més un lloc idoni per a fer excursions als voltants, a altres pobles o serres, i fins i tot a les illes Columbretes: un passeig per mar a una reserva natural molt ben conservada.

Comptem també amb festes i revetles on els xiquets i xiquetes són els protagonistes més actius. Hi ha un festival internacional de titelles anual, festivals de música estiuencs, mostres d'artesania i tallers mediambientals. Si voleu alguna cosa més moguda, podeu apropar-vos al skatepark. Hi ha plans per a no parar un minut, a més dels que la incansable imaginació de la xicalla pose en marxa.

Un món d'activitats

Parcs aquàtics, circuits d'aventura, un jardí encantat... Diversió assegurada!

ANAR A TOTES LES ACTIVITATS