Oropesa del Mar Turismo

Esports

Un paradís per als amants de l'esport en plena natura

Posa't en marxa: el mar i la serra et conviden a fer esport

Si l'esport necessita motivació, Orpesa del Mar sens dubte compleix aquest paper. Entre les platges que aguaiten la Mediterrània i les muntanyes i zones verdes que circumden la ciutat, el turisme actiu és un plaer, un contrapunt perfecte al relax que ofereixen altres activitats. En definitiva, el privilegiat entorn d'Orpesa anima a fer esport: accepteu la invitació!

Potser prefereixes el mar i, aleshores, les oportunitats es disparen. Des de rutes en piragua, fins a windsurf, vela o pesca esportiva. Totes les opcions que permet un mar tranquil estan recomanades, amb el port esportiu com a base. Pots allunyar-te de la costa o acostar-t'hi i disfrutar d'aigües cristal·lines i perfils rocosos on bussejar.

Potser prefereixes la muntanya i, llavors, s'obre davant teu un ampli panorama a la serra d'Orpesa, o fins i tot per les rutes que van al costat de la línia del mar, com la via verda. Caminant, corrent o amb bicicleta, el municipi desplega una sèrie de fascinants rutes per al senderisme i el cicloturisme.

I potser també t'agrade competir. En eixe cas, la ciutat té per a tu una àmplia mostra d'esdeveniments i carreres a què assistir i que cada any atrauen esportistes de dispar procedència que accentuen el caràcter internacional de la ciutat.

imagen_aire_cms

Activitats de turisme actiu

Kitesurf, esnòrquel, cicloturisme, vela... Un oceà de possibilitats

Al llarg dels seus 12 km de platges, Orpesa del Mar ofereix nombroses activitats per als i les amants d'activitats nàutiques. Navegar en un veler sentint el suau vaivé de les ones, practicar esnòrquel a cales increïbles o sentir l'adrenalina de conduir una moto d'aigua són només algunes de les activitats de què pots gaudir a les costes. 

Ja comptes amb una gran experiència o simplement vullgues provar coses diferents, mar endins i en ple cor de la muntanya, a Orpesa del Mar trobaràs una gran varietat d'activitats de turisme actiu per a gaudir en família, amb amics o amb qui tries.

Senderisme

Entre mar i muntanya

El meravellós entorn natural d'Orpesa ofereix nombroses possibilitats als amants del senderisme . Al llarg de les diferents rutes existents al terme d'Orpesa, podràs contemplar preciosos paisatges amb el mar, la muntanya i els camps de tarongers i de ametllers com a principals protagonistes, i al mateix temps descobrir en cadascun d'aquests extraordinaris recorreguts la flora i la fauna característiques de la zona.

imagen_aire_cms
imagen_aire_cms

Rutes amb bicicleta

Orpesa del Mar a colp de pedal

Eres un amant dels pedals? Ja sigues principiant o tot un expert en això de pedalar, et convidem a gaudir d'un tranquil passeig amb bicicleta per alguns dels nostres entorns més privilegiats com la coneguda Via Verda de la Mar.

Un recorregut per paratges naturals de gran valor ambiental que et deixaran amb la boca oberta.

Et puges amb nosaltres?

Esdeveniments esportius

Per als que amen l'esport

Orpesa és el bressol de l'esport. Prova d'això són la gran quantitat d'esdeveniments esportius dels quals pots gaudir durant quasi tot l'any.

Carreras, triatlons i campionats t'esperen per a gaudir a l'aire lliure.

Preparats, llestos? Ja!

imagen_aire_cms