Com arribar-hi

En tren, en avió, per carretera... Tu tries la manera d'arribar al teu destí

Conectats per tots tipus de transports

Orpesa del Mar situada a la Comunitat Valenciana, en la provincia de Castelló, es troba tan sols 22 km de Castelló i a 95 de València.

Eres de les persones que prefereix caminar i conéixer la ciutat a peu quan visites un lloc nou? O per contra prefereixes la comoditat del transport públic? Orpesa del Mar és un municipi relativament xicotet que es pot visitar a peu mentres et deixes sorprendre a cada pas pels nostres preciosos carrers, les seues vistes i l'encant dels nostres racons.

Tot i això, si prefereixes fer ús del transport públic perquè disposes de menys temps durant el viatge, ací trobaràs diverses propostes perquè recorres Orpesa de punta a punta mentres gaudeixes de la vista a través de la finestra.

Vingues d'on vingues, a Orpesa del Mar ens apropem a tu amb diferents mitjans de transport perquè pugues gaudir de tot el que tenim preparat per a tu.

imagen_aire_cms

EN COCHE

Orpesa del Mar es troba en un lloc estratègic entre València, Castelló i Tarragona. Amb accessos per carretera còmodes i fluids, les dues principals vies d'accés són l'AP- 7 i l'N- 340.

Des de l'AP-7 o l'N-340, circulant en sentit Castelló-València: s'ha d'agafar l'eixida 45 (en el cas que s'accedisca a través de l'AP-7) i, una vegada passat el peatge, s'ha de prendre l'N-340 a mà dreta, cap al centre urbà, un poc més d'un quilòmetre, es pot entrar a la localitat pel carrer de Mestrat i prosseguir pel carrer de Laura de Cervelló, o seguint un poc més pel carrer José Rivera Forner, per continuar per l'avinguda de la Plana.

Des de l'N-340 circulant en sentit Tarragona-Barcelona: s'accedeix a la localitat pel carrer Moncofa. A continuació s'ha d'agafar l'avinguda de la Plana si es vol anar en direcció a la platja de la Concha o al carrer José Rivera Forner, per continuar pel carrer Laura de Cervelló si es vol accedir a la platja Morro de Gos o a la platja les Amplàries (urbanització Marina D'Or).

Faça clic en l'enllaç següent http://www.viamichelin.es/ i conega el camí més curt i segur per arribar a Orpesa del Mar.

en tren

L'Estació de RENFE d'Orpesa es troba en la Plaça de l'Estació s/n, a meitat camine entre el centre urbà i la platja, a escassos centenars de metres.

Per a viatjar a Oropesa amb tren des de València o Castelló, pot prendre el tren de Mitjana distància o de Llarg Recorregut que salen des de l'Estació del Nord de València amb destinació a Tarragona o a Barcelona, i que també té parada en l'Estació de Castelló, en trens Talgo, *Alaris o Regional *Express, depenent la modalitat del bitllet i tipus de tren, la duració varia entre 1 hora o hora i mitja des de València. Des de Castelló entre 15 i 30 minuts.

S'ha reforçat la línia de trens Regionals de Vinaròs a València el que significa que disposes de molts més horaris per a viatjar cap al Nord de la província (Torreblanca, Alcalà, *Benicarlò-Peníscola, Vinaròs) o cap al Sud (Benicàssim, Castelló, Sagunt, València).

La major part de l'any també és possible recórrer el litoral d'Oropesa amb un tren turístic (659 617 484).

RENFE. ATENCIÓ AL CLIENT.
Teléfon: 912 320 320

Web: www.renfe.com

EN BARCO

A un passeig de les nostres platges trobem el Port Esportiu d'Orpesa del Mar. Es tracta d'un dels ports de caràcter esportiu més atractius i pintorescs de la costa mediterrània, que compta amb unes instal·lacions modernes i capacitat per a més de 700 amarratges.

Serveis:

  • Instal·lacions de marina seca.
  • Superfície de terra: 62.281 m
  • Serveis portuaris, tècnics i administratius
  • Grua 10 tones - Carretó 5 tones - Pallols - Serveis tècnics - Piscina - Serveis i dutxes - Farmaciola - Pàrquing - Vigilants jurats - Telèfon/fax públic - Estació de combustible - Aigua - Electricitat - Bugaderia
  • Torre de control, remolcador, ràdio, radar 48 milles, informació meteorològica. Informació turística, Escola de Vela, Escola de busseig.


Teléfono: 964 313 055

Més informació del Port Esportiu i el Club Nàutic d'Orpesa del Mar


en avión

Per a viatjar a Orpesa amb avió, existeixen 2 aeroports pròxims l'Aeroport de Manises a València i l'Aeroport de Castelló. L'Aeroport de Manises es troba a 95 quilòmetres d'Oropesa i el de Castelló a 30 quilòmetres.


PER A ACCEDIR A ORPESA DEL MAR DES DE TOTS AEROPORTS


Des de l'Aeroport de València:

Si llogues un cotxe, hauràs de prendre la V-11 (l'Autovia de l'Aeroport) direcció la V-30, prenent aquesta eixida. Continuaràs una mica més de 2 quilòmetres i prendràs l'eixida cap a la A-7 direcció Barcelona, Castelló i Terol. A l'altura de Puçol, l'A-7 es converteix en autopista de peatge, dient-se AP-7. Hauràs de continuar fins a l'eixida 45, on eixiràs.

En transport públic, des de l'Aeroport de València, presa la línia 3 de Metre València fins a la ciutat de València. Baixa en la parada de Xàtiva, situada enfront de l'Estació del Nord de RENFE. Allí hauràs de prendre algun dels trens de Mitjana Distància o Llarg Recorregut que passen per Orpesa i connecten València amb Tortosa (Tarragona) o Barcelona. Els trens de Mitjana distància fan parada abans d'arribar a Orpesa, a Sagunt, Vila-real, Castelló i Benicássim.


Des de l'Aeroport de Castelló:

Si llogues un cotxe, hauràs de prendre la CV-13 direcció AP-7/N-340 fins a la població de Torreblanca, on agafaràs la N-340 direcció Castelló. Seguint per la Nacional a 16 quilòmetres es troba l'eixida d'Orpesa.

En transport públic, disposes d'una línea de autobús que realitza el recorregut des de l'Aeroport de Castelló fins al municipi d'Orpesa.

També pots consultar tarifes per a realitzar el trajecte en Taxi o en Transporte Privado.


Aeroport de Castelló
Adreça: Carretera CV-13, Km 2.4, 12181 Benlloch. Castelló
Teléfon: 964 578 600
E-Mail: aeropuerto@aerocas.com

Web: www.aeroportcastello.com/es/

Aeroport de València
Adreça: Ctra. Aeropuerto s/n Manises 46940
Teléfon: 96 159 85 00 / 91 321 10 00
E-Mail: vlc_informacion@aena.es

Web: www.aena.es/es/valencia.html


en aUTOBÚS

A Orpesa operen diverses empreses d'autobusos que ofereixen una gran varietat de rutes.

Per a més informació:


Autos Mediterráneo (Destí província Castelló)

HIFE (Destí Aragó i Catalunya amb connexions al País Basc i Navarra)

Avanza Bus (Destí Madrid)

MASSABUS (Bus urbà Orpesa)


* Les oficines de turisme no es fan responsables dels canvis o modificacions que puguen patir els horaris sense previ avís.